Resor från Borlänge

Du har alla möjligheter i världen när du vill unna dig en utlandssemester från Borlänge flygplats. Det är verkligen inte svårt att nå världen från Borlänge, svårigheten ligger snarare i att välja bland alla makalösa destinationer. Med endast ett mellanstopp i Göteborg tar resor från Borlänge dig till destinationer i hela 27 olika länder. Listan är lika lång som härlig; Belgien, Bosnien, Cypern, Danmark, Finland, Frankrike, Grekland, Island, Iran, Irland, Italien, Kroatien, Lettland, Makedonien, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Schweiz, Spanien, Serbien, Storbritannien, Tjeckien, Turkiet, Tyskland och Ungern.

Charter Från Borlänge
Du kan flyga till följande resmål från Borlänge:

Cypern BOKA NU!
Kroatien BOKA NU!
Grekland BOKA NU!
Kanarieöarna BOKA NU!
Albanien BOKA NU!
Spanien BOKA NU!
Thailand BOKA NU!
Dominikanska republiken BOKA NU!
Mexiko BOKA NU!
Turkiet BOKA NU!

 

För dig som vill känna sanden mellan tårna

Det finns ingen bättre medicin än en dos av kurerande sol, värme och god mat. Detta välgörande recept hittar du på flertalet solsäkra resor från Borlänge. Snorkla bland korallrev, upptäck nya smaker på lokala vingårdar och känn den varma sanden mellan dina tår. Du hittar oändliga möjligheter när du suktar efter en solresa som garanterat boostar din D-vitamindepå. Vad sägs om att känna havsbrisen från en segelbåt utanför Lefkas i Grekland? Kroatien i sin tur bjuder på vackra vita sandstränder och bland det mest gästvänliga folk som du kan tänka dig. Resor från Borlänge tar dig även till en siesta i Malaga. Staden är inte bara ett solparadis utan är även känt som Spaniens kulturstad. Här föddes storheter såsom konstnärerna Picasso och Flamencon. Poeten Vicente Alelxandre sammanfattar kanske Malaga på bästa sätt:

”Paradisets huvudstad. Du tycks härska under himlen, över vattnet och finnas i luften.”

 

Resor från Borlänge med storstadskänsla

Med flygbiljetten i handen når du pulserande metropoler från Borlänge flygplats. Upplev Sherlock Holms London med hjälp av ett förstoringsglas eller se Manchester United kicka boll på hemmaarenan i den berömda musik- och industristaden. För den som vill uppleva alternativ kultur är Berlin ett måste. Vad sägs om en spöklik radarstation från kalla kriget ovanpå en kulle som fritt översatt heter djävulsberget? Berlin är även en skattekista för den som gillar guidade tourer. Här kan du följa stadens spännande historia med en musiktour eller se staden från ett nytt perspektiv med den uppskattade alternativa graffiti-touren. En annan storstadsfavorit som har mycket att erbjuda är Barcelonas med dess exceptionella arkitektur. Här hittar du den berömda arkitekten Antoni Gaudis verk. La pedrera, även kallad Casa Mila, med sina böljande former är en besökfavorit och landmärket La Sagrada Familia får du bara inte missa. London, Manchester, Berlin och Barcelona är bara några av alla livfulla storstäder som du kan möta med resor från Borlänge via Göteborg.

 

Berlin

Exotiska resor från Borlänge

Låt dig svepas med på ett persiskt äventyr i ett av världens äldsta kulturområde; Iran. Med resor från Borlänge kan du nå den kontrastrika huvudstaden Teheran. Storstaden erbjuder såväl gästvänlighet som spektakulära sevärdheter. Missa heller inte att resor från Borlänge tar dig till Turkiet med dess färgsprakande mångfald av kulturer och traditioner. Upptäck avslappnande turkiska bad, livfulla basarer och glädjefyllda folkdanser på plats i Antalya, Bodrum och Istanbul. Östeuropa är därtill ett annorlunda resmål som förtjänar att uppmärksammas. Det finns en enorm charm som är speciell för de gamla öststaterna. För den som gillar att se och uppleva så mycket som möjligt är det dessutom lätt att ta dagsutflykter mellan de olika länderna. Njut av en välsmakande Burek i Bosnien, upplev det magnifika Vaclavplatsen i Tjeckien och få valuta för pengarna i mäktiga Makedonien. Allt detta kan du se, smaka och känna med resor från Borlänge.

 

Iran

Resor från Borlänge med majestätiska naturupplevelser

Att få ta del av naturens underverk är något som du unnas på Island. Resor från Borlänge tar med dig på en oförglömlig naturupplevelse med geysrar, vattenfall, lavalandskap och laguner på Island. Ett absolut måste när du är på Island är ett välgörande dopp i den blå lagunen. Det mineralrika vattnet kurerar såväl kropp som själ. Varför inte upptäcka det vackra landskapet på ryggen av en Islandshäst? Denna destination garanterar natur i överflöde. En kanske oväntad, men ack så vacker, destination för naturälskare är Mallorca. Medelhavsön har mycket mer än bara vackra sandstränder och kristallklart vatten. Vad sägs om Sierra de Tramontana gudomliga bergsrike? Här möter vandraren natursköna olivträd, cypresser, pinjer och mandelträd som står i blom på sin resa. Missa inte att övernatta en natt på klostret Lluc.

 

Island
Apollo

Lämna ett svar