Charter från Karlstad

Charter Från Borlänge

”Solen skiner alltid i Karlstad”, en sanning beroende på hur du ser på det hela. Visst är det sant att värmlänningarna utstrålar värme och har ett strålande humör. Fast tyvärr så skiner inte alltid den stora gula planeten över Karlstad. Däremot är det alltid nära till sol, bad och spännande äventyr från Karlstad flygplats sedan chartebolagen numera flyger till de mest poplära turistorterna direkt från orten.

Du kan boka charter till följande länder från Karlstad:

Cypern BOKA NU!
Kroatien BOKA NU!
Grekland BOKA NU!
Kanarieöarna BOKA NU!
Albanien BOKA NU!
Spanien BOKA NU!
Thailand BOKA NU!
Dominikanska republiken BOKA NU!
Mexiko BOKA NU!
Turkiet BOKA NU!

Klassiska Mallorca

Mallorca är det mest klassiska resemålet när det gäller charterresor. Den första svenska charterresan gick just till Palma och Mallorca 1955. En lyckat val eftersom Mallorca fortfarande är en paradisö som har lyckats att behålla sina genuina charm. Mallorca är en blomstrande ö men en magnifik natur. Små byar uppe i bergen, partyorten Magaluf och vackra Palma med dess katedral. Mallorca är en stor ö och erbjuder en stor variation. Flera kändisar huserar på ön, både svenska och utländska.

Bli inte förvånad om du springer på Michael Douglas och Catherine Zeta Jones på ön och särskilt i området kring Val de Mossa.

Mallorca har allt vi turister efterfrågar, nöjen, utmärkt shopping, hotell med bra standard, god mat och framför allt utsökta möjligheter till sol och bad i vackra omgivningar. Bara ett par timmar bort från Karlstad finner du denna paradisö i Medelhavet.
pad

Solsemester året om

Från den värmländska vargavintern är det lätt att fly när du slipper besväret att passa olika anslutningar. I vinter kan du köpa flygbiljetter till Gran Canaria och Las Palmas direkt från Karlstad. Kanarieöarna ligger en kort flygresa bort och bjuder på behagliga temperaturer hela vintern.
Gran Canaria är en spännande ö vilket även märks på naturen. I norr regnar det mer och ön är grön. På öns södra delar skiner solen oftare och påminner mer om ett ökenlandskap. Det är på öns södra delar de flesta semesterorter återfinns, bland annat San Agustín, Maspalomas och Playa del Inglés. Las Palmas som är öns huvudstad och den största turistorten. Staden ligger på öns bördiga norra sida. Gran Canaria är en spännade ö med lång erfarenhet av turism. Det är därför det är ett av svenskarnas favoritresemål. Du hittar hotell för både ungdomar, seniorer och barnfamiljer på ön och det finns ett stort utbud av hög kvalité.

Sanddyner i Maspalomas på öns södra del.
Sanddyner i Maspalomas på öns södra del.

Karlstad flygplats tar dig direkt till din charterfarvorit

Från Karlstad går det att boka flygbiljetter och flyga direkt till din charterfavorit. Du kan besöka flera av de grekiska öarna. Den grekiska ö-världen är unik. Varje ö har sin tradition och specialitet. Det finns hotell som är anpassade för att tillgodose de olika behoven som finns. Har du svårt att gå, reser du med barn eller vill du bo på ett tyst hotell? Ditt drömboende på semestern kommer du garaterat att hitta i det grekiska reseutbudet som researrangörena erbjuder från Karlstad. En grekisk sallad till lunch på stranden och ett grillspett i en historisk grändtill middag , eller föredrar du ett hotell med all inclusive? Valet är ditt och eftersom så många researrangörer flyger från Karlstad så finns det stora valmöjligheter. Några av de researrangörer som har direktflyg är Fritidsresor, Ving, Apollo, Scandjet och Detour.
slala

Grekland, Italien, Spanien och Turkiet alla är länder som erbjuder kultur, sol, bad och mat. Ta chansen att även boka en utflykt för att se mer än bara den vackra stranden eller poolen vid hotellet.

I Turkiet finns exempelvis Pamukkale, bomullsbaden, där naturen har bildat egna kalkbadkar. Ett känt turistmål i tusentals år. Till och med den legendariska drottningen Cleopatra badade i Pamukkale för 2000 år sedan.

hdhd

I Italien finns Medelhavets största ö, Sicilien. En ö där flera kulturer lämnat sina spår. Detta har gjort ön till ett spännande semestermål som saknar motstycke. Sicilien har en fantastisk mattradition och du kommer att få uppleva kulinariska läckerheter oavsett om du väljer glass, ost eller kött. De gamla byarna bjuder på romantisk kvällar som passar utmärkt att besöka efter en dag på stranden. I Cefalù kan du dessutom ta dig vidare till flera andra öar som Vulcano, Stromboli och Lipari. Spännande öar som passar utmärkt för en dagsutflykt.

uud

Från Karlstad finns det alltså fantastiska möjligheter att boka flygbiljetter och hotell, utan att behöva spendera en hel dag för att komma till flygplatser på andra orter. Ovanstående alternativ är bara några förslag av alla de orter som det går att flyga till direkt från Karlstad.

Lämna ett svar