Charter från Luleå

Det har aldrig tidigare varit så enkelt att resa ut i världen från Luleå som det är nu. Flera resebolag står redo att ge dig och din familj drömsemestern. Detta utan att du behöver bege dig iväg på en lång och tidskrävande resa till Stockholm. Mellan Luleå och Arlanda är det cirka 900 kilometer, ett avstånd som tidigare innebar en extra semesterdag på resande fot för att pussla ihop anslutningsflyg. Direktflyget sparar dig både tid och pengar. De researrangörer som flyger från Luleå Airport är Fritidsresor, Ving, Apollo, Nazar, Detour och Kroatienspecialisten. Alla resebolag är redo att ge dig din livs semester, och upplevelsen startar redan på flygplatsen i Luleå!

Charter till Spanien Från Luleå

Fler resor från Luleå

Resor till andra orter arrangeras också då och då, så håll koll på resebolagens nyheter, vi kommer så småningom att publicera nyheter från respektive bolag här på sajten.
Du kan flyga till följande orter från Luleå:

Cypern BOKA NU!
Kroatien BOKA NU!
Grekland BOKA NU!
Kanarieöarna BOKA NU!
Albanien BOKA NU!
Spanien BOKA NU!
Thailand BOKA NU!
Dominikanska republiken BOKA NU!
Mexiko BOKA NU!
Turkiet BOKA NU!

Spännande destinationer med direktflyg från Luleå

Från Luleå finns det flera resor att välja bland. Sveriges största resebolag flyger till varmare breddgrader direkt från Luleå flygplats, och ger er tillgång till alla deras hotell och utflykter. För tillfället finns resor till Kroatien, Mallorca, Turkiet, Cypern, Grekland och nyheten Sardinien.

En touch av orienten i Turkiet

Till Turkiet går det att flyga med flera resebolag direkt från Luleå. Flyget landar både i Antalya och Izmir och därifrån väntar anslutningsbussar som transporterar er till alla landets populära turistmål. Turkiet har en lång historia och här hittar du lämningar från flera olika civilisationer. Gamla amfiteatrar och borgar är väl besökta turistmål. Fast visst är det änså så att vi reser till Turkiet för sol och bad? Ni kommer inte att bli besvikna för det finns underbara stränder i Turkiet. Börja gärna solresan med att besöka ett Hamam.

Ett hamam är ett turkiskt bad som innebär rengöring på djupet. Solbrännan sitter längre och blir finare om ni börjar resan på ett hamam.

Turkiet har ett av världens största kök. Spännande rätter och kryddningar från orienten varvas med fisk och fräscha grönsaker. På vissa turistorter finns dessutom ett hektiskt nöjesliv. Passa även på att shoppa i en bazaar. Ett nöje som kan innebära ett fynd om du är duktig på att pruta.
hello

Gudomliga Grekland

Grekland är charterparadiset. Du kan flyga till både Samos, Kreta och Rhodos direkt från Luleå flygplats. Varje Grekisk ö är unik och det finns något för alla. Här finns shopping, god mat, hektiskt uteliv och fantastiska stränder. Grekland är kulturens vagga så vart du än går så ser du lämningar som är flera tusen år gamla. På de grekiska öarna finns ett rikt utbud av hotell. Du kan välja mellan all inclusive, barnfria hotell och lyxhotell. Grekerna är ett gästvänligt folk som kommer att göra det bästa för att din resa ska bli fantastisk. Grekland har precis det vi förväntar oss av en charter. Spännande utflykter med badbåtar och delfiner som simmar brevid. Vackra stränder, blått vatten och strålande sol. Dessutom fanstastisk mat och färgglada drinkar. Grekland har alla de ingredienser som behövs för att få en oförglömlig semester.
krea

Charmiga Cypern

Cypern kan stoltsera med medelhavets klaraste vatten och de bästa stränderna. På den stora ön i östra Medelhavet så är säsongen lite lägre än i övriga Europa. Cypern har något att erbjuda för alla åldrar. Här finns exempelvis Waterworld för alla badsugna barn, och vuxna, som är ett av Europas bästa vattenland.

För ungdomar och nöjeslystna finns det clubbar och ett uteliv som tillfredsställer de mest kräsna partyrutinerade personerna. Populära DJ:s spelar under högsäsongen på de största klubbarna.

Cypern har en varierande natur bjuder på många långgrunda stränder som lockar till bad. Cypern är ett av våra mest älskade resemål och du kan flyga direkt från Luleå och välja bland ett stort antal hotell.
almyra

Sagolika Sardinien

sss
En av de vackraste platserna på jorden är Sardinien. En ö dit världens jetset har rest i flera år. Nu har det blivit dags för direktflyg från Luleå flygplats. Sardinien erbjuder massor av stränder, en magnifik natur och god mat. Maten är en blandning av Katalonien och Italien. Skinka, ostar, fisk och vin är bara några av de läckerheter som finns på ön. På Sardinien finns ett flertal byar som alla har en unik prägel.

Stränderna är sagolika och lockar till sol och bad. Costa Smeralda har de flesta hört talas om men sanningen är att på Sardinen finns det massor av andra milslånga stränder.

Det finns gott om plats för de sol- och badsugna. Det finns både sevärdheter och shopping av klass på ön. Sardinen har en lång historia som sträcker sig flera tusen år tillbaka i tiden. Det är en unik ö med flera sevärdheter som inte existerar på andra platser. Ett exempel på detta är exempelvis murales. Till Sardinien kan du boka flygbiljetter och flyga direkt från Luleå sommaren 2016.

Murales i Orgosolo
Murales i Orgosolo

Charter Från Luleå

Charter från Luleå flygplats
Res på charter från Luleå
By:
Luleå, Sverige
Datum: 2012-03-04
En bild på Luleå flygplats. åk på charter direkt från flygplatsen.
new-lulea-airport
Apollo

Lämna ett svar