Charter resor från Skellefteå

Snorkla i Turkiet, njut av medelhavsmat i Grekland, shoppa i England, solbada i Kroatien och ta en siesta i Spanien; allt direkt från Skellefteå flygplats. Med resor från Skellefteå flygplats upptäcker du världen utan onödiga mellanstopp. Oavsett om du vill känna sanden mellan tårna eller se ditt fotbollslag lira så finns det en semester för dig direkt från Skellefteå.

Du kan flyga till följande resmål från Skellefteå:

Cypern BOKA NU!
Kroatien BOKA NU!
Grekland BOKA NU!
Kanarieöarna BOKA NU!
Albanien BOKA NU!
Spanien BOKA NU!
Thailand BOKA NU!
Dominikanska republiken BOKA NU!
Mexiko BOKA NU!
Turkiet BOKA NU!

 

Premier League på Wembley Stadium?

Ingenting går upp emot att se Skellefteås stolthet, AIK, i rinken men däremellan skadar det inte att uppleva engelsk fotboll på plats i London. Resor från Skellefteå tar dig direkt till denna pulserande metropol. Låt pinten flöda, shoppingen välla över ditt bagage och musikaler smörja dina öron. Här kan du uppleva storheter såsom Big Ben, Piccadilly Circus, Madame Tussauds, Camden Market och Tate Modern med ”London Calling” i hörlurarna. För detektiven i familjen är det bara att ta med förstoringsglaset till Baker Street. På denna gata hittar du Sherlock Holmes berömda hemvistelse såväl som ett spännande museum. Resor från Skellefteå till London är helt enkelt ett äventyr som passar hela familjen.

 Fotboll

Magiska resor från Skellefteå till Turkiet

Med flygbiljetten i handen tar du dig med direktflyg till makalösa Turkiet. Här kan du välja mellan fem olika destinationer som tillfredsställer allas smaker. När det kommer till aktivitet och äventyr är det Kemer som gäller. Denna jordbruks- och fiskeort erbjuder mer än bara vykortsvackra vyer. Här hittar du fartfyllda aktiviteter såsom kajaking, mountainbiking och vandring. Bokar du resan till Belek är det bäst att packa reskofferten med golfklubbor för på denna ort hittar du greener utan dess like. För historieälskaren är Side ett självklart val. Denna antika stad är en guldgruva när det kommer till ruiner och kulturella sevärdheter. Om du däremot vill ge din älskling en romantisk semester som är värdig självaste Kleopatra ska du boka resor från Skellefteå till Alanya. Enligt myten gav Marcus Antonius denna stad med sina kilometerlånga sandstränder till sin älskade Kleopatra som en kärleksgåva. Staden med liknande namn, Antalya, är en perfekt blandning av storstadsliv och strand. I den stora hamnstaden hittar du allt som representerar Turkiet; livfulla basarer, gedigna hantverk, avslappnande turkiska bad och ett levande nattliv.

Dykning

Ta en siesta i Spanien

Norrländsk kyla kan enkelt bytas ut mot medelhavsvärme när du bokar resor från Skellefteå. Medelhavsön Mallorca är allas favorit och det är inte svårt att hitta anledningen. Genuin kultur blandas med turism, familjeaktiviteter blandas med singelmingel och avslappning blandas med fartfyllda aktiviteter. Denna perfekta mix har även smittat av sig på hotellutbudet. Här hittar du ett rikt utbud av hotell med olika inriktningar såsom familj, par, ensamresande, lyx, budget och allt där mittemellan. Förutom en välförtjänt boost av D-vitamin kan du njuta av exotisk vinprovning, charmiga tapasbarer, böljande natur och utmanande golfbanor på denna medelhavspärla.

Förälskelsen är helt enkelt oundviklig

Grekland levererar på matfronten

Moussaka, Tsatsiki, Spanakorizo och Gyros; känner du hur smakkörtlarna vaknar till liv och det börjar vattnas i munnen? Medelhavsmat när den är som bäst hittar du i Grekland med resor från Skellefteå. Det finns visserligen oändliga möjligheter till motionsfrämjande aktiviteter, men här lönar det sig att ta med sig byxor i den större modellen. En annan salivframkallande grekisk maträtt är Meze. Det är olika smårätter som låter en smaka på hela det grekiska smörgåsbordet. Därtill passar det traditionella brännvinet, Ouzo, perfekt. Detta matparadis kan nås utan mellanlandningar med resor från Skellefteå. Direktflyg tar dig till två grekiska destinationer; Kreta och Rhodos. Båda öarna erbjuder otroliga sandstränder och kristallklart vatten, men de har även sina unika sidor var för sig. För historieälskaren är det Rhodos som gäller med en av världens mest välbevarade medeltida städer. Kreta i sin tur låter dig smaka på otroliga vyer längst sina internationellt uppmärksammade vandringsleder.

Grekland

Förälska dig i Kroatien med resor från Skellefteå

Kroatien är ett land rik på kultur och resmålet yppar sig utmärkt för en solsemester med kulturella inslag. Obeskrivbara kulturarv, praktfull natur och en ofantlig gästvänlighet möter dig när du landar med direktflyget i Split. Staden är den näst största i landet och anses vara bland världens vackraste städer. Bland annat delar Diocletianus mäktiga palats sin hemvist med otroliga byggnader i gamla stan. Oavsett om du är ensamresande, ungdom, barnfamilj eller pensionär kan vi garantera att du kommer att falla för Kroatien. Förälskelsen är helt enkelt oundviklig när du möter lokalbefolkningen med sina leenden och öppna armar. Allt detta kan du uppleva med resor från Skellefteå utan onödiga mellanlandningar.

Lämna ett svar